slider1.jpg
QUI SOM

Masies Pere Tarrés és la segona generació d’una empresa familiar fundada l’any 1977 pel Sr. Pere Tarrés i Vidal.

El Sr. Pere Tarrés al llarg de la seva trajectòria en la construcció es va anar obrint camí en la seva passió, la Restauració de Masies i Cases de Poble. Passió que es pot veure perfectament reflectida en els acabats de les seves obres i que amb il.lusió i enginy ha sabut transmetre als seus fills Jordi i Belem. El Sr. Pere Tarrés crea les formes i els acabats del passat: Parets lliscades amb calç, de pedra, de totxo. Voltes de pedra, de rajol, de canya. Arcs. Cobertes de cairat, llata i rajol, de canya. Terres de tova feta a mà. Però amb materials del present per aconseguir la millor impermeabilitat, aïllament, insonorització, ...
El confort dels materials del present, respectant i salvant sempre al màxim tot els elements constructius originals del passat de la Masia o la Casa de Poble Catalana.

QUÈ FEM

Més de 40 anys ens avalen en el sector de la Restauració de Masies i Cases de Poble

Portem les obres des de l’inici assessorant en la compra del Mas o Casa en quan a com està estructuralment, quines són les possibilitats que té i quins podrien ser els acabats. Continuem amb el projecte sempre escoltant les necessitats i gustos dels nostres clients. Seguim amb la obra treballant, si el client així ho demana, amb els nostres industrials de màxima confiança, serietat i responsabilitat.
Així formem un gran equip. Nosaltres ens encarreguem de la part tècnica per a que el client gaudeixi de la rehabilitació i així aconsegueixi la Casa dels seus somnis.

image-14

Compare listings

Compare